Tudás-tár online 2013-2014

Kedves Olvasó!

Honlapunkon a TUDÁS-TÁR Online internetes felület megnyitásával célunk, hogy széles körben bemutassuk, közzétegyük pedagógusaink írásait, publikációit. Lehetőséget kívánunk biztosítani részükre a nyilvánosság eszközével, hogy egyénileg, írásaikon keresztül bemutatkozzanak.

Ezzel a pedagógiai tájékozódást nyújtó lehetőséggel, a szakma számos területéhez kapcsolódó téma bemutatásával, az aktuális kérdések körbejárásával, a sikerek, a nehézségek, a mindennap megélt történetek bemutatásával, szakmai hidat kívánunk emelni óvoda és család között. A hozzászólások által a kapcsolatfelvétel lehetőségét kínálva, kollegáink között a szakmai kapcsolatot, a szakmai összehangolódást, a szakmai összefogást kívánjuk erősíteni.

Bízunk abban, hogy kezdeményezésünk partnereink közül sok olvasóra és íróra talál!

Üdvözlettel:
Ferenczné Teleky Éva
igazgató

Ezek a tanulmányok az SZVO pedagógusainak szellemi termékei. Felhasználáskor kérjük jelölje meg a szerző kollégánk nevét és hivatkozzon.


Hanó Jánosné:  Sajátos nevelési igényű gyermek óvodánkban /ESETTANULMÁNY/


Hanó Jánosné:  Miért tanul a felnőtt ember


Hanó Jánosné:  A szülői értekezletek tervezése és vezetése - Andragógiai szempontok érvényesülése a gyakorlatban óvodámban


Cseh Julianna, Hanó Jánosné, Nagy Zsoltné:  Az óvodai közösségi nevelés problémái, a megoldás lehetőségei a mindennapi gyakorlatban /ESSZÉ/


Bozsóné Jakus Tünde:  A szülők pedagógiai érdeklődésének vizsgálata és annak andragógiai tanulságai


Balaton Jánosné és Szunyogh Katalin: Idősek tiszteletére nevelés a Kertvárosi Tagintézményben