Kedves Szülők!

Szeretném megköszönni Önöknek azt a felelősségteljes együttműködést, szülői magatartást, amelyet az elmúlt hetekben az óvoda újra nyitása óta is tapasztalhattunk.

A gyermekek óvodába történő be-, illetve kiengedése ebben az időszakban megváltozott rendben működik. A tagintézményekben a szülők együttműködőek, tisztában vannak azzal, hogy ez az intézkedés mindannyiunk egészségének védelme érdekében történik. Tisztelettel köszönöm ezt Önöknek.

A Szolnok Városi Óvodákban a járványügyi helyzetre való tekintettel, valamint a gyermekek, kollégák védelme érdekében a következő héten a „zsilipes rendszer” szerinti működést még megtartjuk. A reggeli időszakban a gyermekek fogadásának időtartamát bővítettük. Kérjük, szíves türelmüket, amennyiben a „zsilipes rendszer” miatt várhatóan hosszabb időt vesz majd igénybe a gyermekek óvodába történő be-, illetve kiengedése.

Érkezés, beengedés 06:00-09:00 óráig:

·         Ebben az időszakban a szülő átadja az előtérben a gyermekét az óvoda alkalmazottjának.

·         A gyermeket az óvoda alkalmazottai öltöztetik át és kísérik be a csoportjába.

Hazaengedés, távozás 12:45-13:15-ig és 15:30-tól a tagintézmény zárásáig:

·         Ebben az időszakban az óvoda alkalmazottja felöltöztetve kíséri és adja át a szülőnek a gyermeket az óvoda előterében.

 

  1. május 17-től térünk vissza a „2020/2021. nevelési évre vonatkozó a járványügyi készenlét idejére alkalmazandó eljárásrend” szerinti szabályokhoz, amely leírja a szülők óvodában történő tartózkodásának rendjét is. Tehát a szülők gyermeküket – egy időben csoportonként három gyermek szülője - már személyesen bekísérhetik az öltözőbe.
A szülőknek lehetősége van úgy dönteni, hogy gyermekét a járványügyi helyzetre hivatkozva nem hozza óvodába. Erről a szülőnek írásban kell nyilatkoznia a korábban bevezetett formanyomtatvány kitöltésével. A hiányzás ebben az esetben igazoltnak tekinthető.

Szülői nyilatkozat itt tölthető le ⇒ Letöltés

 

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a jövőben a „zsilipes rendszer” szerinti működés ismételt bevezetését a tagintézmények egyedi, a járvány kapcsán történő közvetlen érintettsége fogja meghatározni. Erről minden esetben a Szolnok Városi Óvodák igazgatója dönt és a szülőket írásban tájékoztatja.

Segítő közreműködésüket tisztelettel köszönöm!

Szolnok, 2021. május 7.

 

Ferenczné Teleky Éva

          igazgató

 felhatalmazása alapján

 

                                                                            Szamosfalviné Törőcsik Ibolya

                                                                                 általános igazgatóhelyettes

 

Szolnoki Tankerületi Központ Közleménye

Általános Iskolai Körzetek

Az Ökumenikus Lelkészkör tájékoztatója a hit-és erkölcstan oktatással kapcsolatban


A Szolnok Városi Óvodák nyári nyitvatartási rendje 2021.


 Óvodapedagógus állásajánlat:

2021. március 02-től betölthető

2021. április 01-től betölthető

2021. május 01-től betölthető

2021. augusztus 15-től betölthető


Tájékoztató a térítési díj befizetésének lehetőségéről


A járványügyi helyzet és az EMMI ajánlásával 2020. október 1-től a Szolnok Városi Óvodákban dajka, pedagógiai asszisztens és gyógypedagógiai asszisztens képzésben résztvevők számára nem tudjuk biztosítani a szakmai gyakorlat letöltését egyetlen óvodában sem. Megértésüket köszönjük.