Óvodai felvétel rendje

Tisztelt Szülő!

 

Tájékoztatom Önt, hogy a 2021/2022-es nevelési évre történő óvodai felvétellel kapcsolatos összes tudnivalót honlapunkon megtalálja, amelyek a következők:

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a jelentkezési lapokat a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által kijelölt időszakban, azaz 2021. április 26-tól (hétfőtől) 2021. április 30-ig (péntekig) tudjuk fogadni. Továbbá kérem, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lap beküldését a szükséges mellékletekkel együtt az alábbi lehetőségek közül kizárólag egyféle módon tegye meg:

  1. Elektronikus formában szkennelve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy
  2. Postai úton a Szolnok Városi Óvodák címére, 5000 Szolnok, Szapáry u. 8., vagy
  3. Papír alapon a Szolnok Városi Óvodák Székhelyén (5000 Szolnok, Szapáry u. 8.) az erre a célra kialakított gyűjtőládába elhelyezve.

Tisztelettel várjuk a jelentkezéseket és nagy szeretettel az óvodai első napon (2021.09.01.) a gyermekeket 😊.

Sajnos a járványhelyzet ebben az évben sem teszi lehetővé, hogy személyesen, gyermekükkel közösen betekintsenek az óvodai mindennapokba. Ezért szeretném felkínálni az intézményünk honlapján történő tájékozódás lehetőségét, ahol a tagintézményeinkről bővebb információkhoz lehet jutni.

 Tagintézményeinkről itt tájékozódhat: http://www.szolnokiovodak.hu/tagintezmenyek

Amennyiben kérdése van, esetleg bizonytalan, kérem keresse intézményünket az alábbi elérhetőségeken: telefonon +36 20 361 2044; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szolnok, 2021. 03. 26.

Ferenczné Teleky Éva

igazgató megbízásából:                                                    Szamosfalviné Törőcsik Ibolya

                                                                                               általános igazgatóhelyettes